Director

Oriol

ORIOL CASTANYER. CURRICULUM

Inicia els estudis de música al Conservatori Municipal de Música de St. Cugat del Vallès i posteriorment els continua al Conservatori Professional de Terrassa, on cursa el Grau Mig de piano i de violoncel, obtenint el Premi d’Honor de piano i Menció d’Honor de Música de Cambra. Posteriorment cursa el Grau Superior de piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu amb el pianista Miquel Farré, obtenint Menció d’Honor de Grau Superior. Finalista al “I Concurs de piano Eugènia Verdet” i al “XXV Concurs Joan Massià”, obté Menció d’Honor a la 35ª edició del “Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya”.

Paral·lelament ha estudiat direcció coral amb Elisenda Carrasco, Xavier Sans, Mireia Barrera, Xavier Puig, i l’any 2013 es gradua de direcció de cor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on estudia amb Josep Vila i Casañas i Johan Duijck.

Interessat en diversos estils dins el món de la música, forma part del grup de música tradicional i popular Amanida Folk amb qui ha realitzat concerts arreu de Catalunya, Espanya, Portugal, Suïssa i França.

Ha col·laborat amb la Fundació “La Caixa” com a pianista i director muntador en els concerts participatius del Requiem de Mozart i el Messies de Haendel. Des del 2011 també col·labora amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona com a director en el projecte Cantània.

Ha treballat habitualment amb el cor Lieder Camera com a correpetidor i des del novembre de 2008 fins el juliol de 2014 en va assumir la sots-direcció. Ha estat pianista acompanyant del Cor Infantil de l’Orfeó Català, pianista del Cor Jove Nacional de Cataluya (CJNC) i actualment és pianista i director del Cor Infantil Sant Cugat així com director del cor femení Aglepta.

Des del setembre de 2012, també assumeix la direcció de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia.

Ha estat professor de cant coral al Conservatori de Terrassa i actualment és professor a l’escola de música Aula de So de Sant Cugat del Vallès.