S’obren les inscripcions per al taller participatiu

Posted on Updated on

Un any més, el cor Aglepta, amb el suport de Joventuts Musicals de Sant Cugat del Vallès, organitza un nou projecte participatiu obert a noies d’entre 17 i 35 anys interessades en el cant. En aquesta quarta edició, el taller de música coral per a veus femenines ofereix l’oportunitat de descobrir i treballar l’obra “Emmanuel” del compositor flamenc Vic Nees. Es tracta d’una proposta oberta a tothom, amb l’ànim de fer un treball exigent i engrescador.

Vic Nees és un dels compositors actuals amb més projecció dins del món coral internacional. La seva extraordinària capacitat per escriure música d’altíssima qualitat per a cors de tots els nivells ha fet créixer la seva fama per tot el món. “Emmanuel” és una obra d’una gran bellesa dedicada al Nadal, basada en petits fragments de textos bíblics musicats per a cor de veus blanques.

El termini d’inscripcions, iniciat aquesta setmana, finalitza el 30 de setembre i la primera setmana d’octubre es realitzaran les audicions que tenen per objectiu un repartiment equilibrat de les veus. Els assajos començaran el 6 d’octubre i seran cada dijous de 21h a 23h. Es realitzarà també un cap de setmana de treball els dies 19 i 20 de novembre. El concert final es farà el dia 17 de desembre.

Si hi esteu interessades, molt aviat podreu descarregar la butlleta d’inscripció del nostre web o del web de Joventuts Musicals de Sant Cugat (www.jmsantcugat.org). Es podrà entregar per mail (info@jmsantcugat.org) o personalment al Carrer Vallès, 92 de Sant Cugat del Vallès (Pleniluni Musical). Un cop acceptada la sol·licitud, s’hauran d’abonar 25€ en concepte de drets i material.

Per a més informació, no dubteu a enviar-nos un correu electrònic a aglepta@gmail.com o truqueu al telèfon 935897309. Animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s